Col·laboració amb Apereo Teaching and Learning

Suport i Assessorament a l'Activitat Docent

Descarregar Pdf

Fa més de quinze anys que la unitat Suport i Assessorament a l'Activitat Docent treballa per millorar la qualitat de la docència a la UdL, essent un dels nostres grans objectius que el campus virtual es vegi com una eina necessària i útil per al professorat. Com us podeu imaginar, la gestió i manteniment del campus virtual de la UdL requereix un gran esforç, tant des de la perspectiva tècnica com funcional.

En el marc d'aquesta tasca de millorar les funcionalitats d'una eina tan important per la UdL, des de la unitat hem iniciat una col·laboració amb el grup “Apereo Teaching and Learning”.

Apereo és una xarxa global que allotja projectes relacionats amb l'educació, entre els quals es troba Sakaiproject, projecte en què està basat el campus virtual de la UdL.

En el grup “Teaching and Learning“ es discuteixen noves característiques que es podrien aplicar a pròximes versions del campus virtual, de manera que es millori l'experiència de l'usuari. Cada dues setmanes es duen a terme reunions telemàtiques on podrem transmetre necessitats i canvis necessaris per a millorar l'experiència d'ús per part dels usuaris del campus.

El contacte directe amb el professorat i la nostra pròpìa experiència, així com el doble perfil pedagògic-tècnic que tenim a l'equip de treball, ens permet tenir una visió molt acurada de les necessitats que requerim en el nostre campus virtual, que traslladem als desenvolupadors de l'eina ara d'una manera directa a través del grup “Apereo Teaching and Learning”.

De totes maneres, animem des d'aquí als docents de la UdL a compartir amb nosaltres tots aquells dubtes o elements que considerin sobre com es podria millorar el campus virtual.

Suport i Assessorament a l'Activitat Docent