Itineraris

Aquesta eina s'inclou al menú de l'assignatura i permet crear diferents camins a partir d'una pregunta, un problema o el plantejament d'una situació de manera similar als llibres de “Tria la teva aventura”.

Les respostes poden tenir, a la vegada, diverses opcions tot formant més ramificacions dels camins o itineraris.

Si esteu interessats en utilitzar aquesta eina, contacteu amb nosaltres.

Mots encreuats

Eina que es pot incloure al menú de la matèria i que permet crear i compartir amb els alumnes mots encreuats autocorrectius. L'editor del docent ofereix una alta agilitat per crear les preguntes i també proporciona un botó de "proposta de definició" per estalviar temps a l'hora d'omplir-lo. Pel que fa a la vista dels estudiants, genera un disseny aleatori que canvia a cada accés.

Si esteu interessats en utilitzar aquesta eina, contacteu amb nosaltres.

Trivial-test

Permet jugar a l'aula utilitzant dispositius mòbils. Les preguntes es creen a l'eina "Test i qüestionaris" del campus virtual, i apareixen aleatòriament. Mentre es desenvolupa el joc, es pot visualitzar en temps real la posició que es troba cada jugador. Com que està integrada al campus virtual, permet reconèixer als usuaris i s'enregistren els resultats.

Si esteu interessats en utilitzar aquesta eina, contacteu amb nosaltres.

Clicker per l'aula

Proposa la participació dels estudiants a l'aula en temps real.

A cada sessió el docent projecta les preguntes a una pantalla i els alumnes utilitzen els seus mòbils per respondre-les. Es poden crear proves que inclouen vàries preguntes (amb o sense elements multimèdia), per reutilitzar-les en diferents sessions.

Per utilitzar-la només cal accedir amb el vostre usuari UdL a: clic.udl.cat.

Cliqueu aquí per veure una demostració / tutorial del funcionament de l'eina.

Pregunta ràpida

Eina que permet llançar preguntes obertes a classe i que els alumnes responguin en directe a través dels seus dispositius. Les respostes queden registrades per al professor/a. Es pot utilitzar de manera integrada al campus virtual de la UdL, de manera que permet reconèixer els usuaris que participen en la tasca.

Si esteu interessats en utilitzar aquesta eina, contacteu amb nosaltres.

Núvol de paraules CloudTagger

Eina per elaborar núvols de paraules a partir de la participació dels alumnes. Es pot utilitzar de manera integrada al campus virtual de la UdL, de manera que permet reconèixer els usuaris que en siguin membres

Si esteu interessats en utilitzar aquesta eina, contacteu amb nosaltres.

Visor d'objectes 3D

Un repositori i visor d'arxius 3D integrable dins les d'assignatures del campus virtual. Permet a tots els participants de l'espai pujar arxius en l'estàndard obert .GLB i .GLTF juntament amb una miniatura, un nom i una descripció. També ofereix al professorat eines d'administració sobre aquests elements, podent modificar-ne la informació o eliminar-los de l'espai.

Si esteu interessats en utilitzar aquesta eina, contacteu amb nosaltres.

Qualitat en Docència virtual

Eina que permet fer una autovaloració de la qualitat docent d’un projecte formatiu.

Està basada en criteris AQU i AENOR.

Accedir a l'eina:

[Versió per docència presencial]

[Versió per docència virtual]